obdelava lesa s stroji

Več kot le vrhunski lesnoobdelovalni stroji

Podjetje Intercet je znano predvsem po vrhunski ponudbi strojev za obdelovanje lesa. Podjetje se lahko pohvali z dolgoletno tradicijo, posledično pa s svojim znanjem ter izkušnjami svojim strankam oziroma naročnikom predlagajo odlične rešitve, ki so povezane s fleksibilnostjo, kakovostjo produktov ter storitev, ne nazadnje tudi z boljšo produktivnostjo.

Z njihovimi vrhunsko in moderno zasnovanimi stroji za obdelovanje lesa lahko pokrijete skoraj vsa področja lesne predelave. Stroji se uporabljajo tudi za obdelavo masivnega lesa pa tudi za površinske obdelave masivnega lesa ter ostalih materialov iz lesa.

Stroji Weinig so asociacija za vrhunsko kakovost

Podjetje Intercet v ospredje postavlja lesnoobdelovalne stroje skupine Weinig, saj so na svojem področju asociacija za vrhunsko kakovost. S svojim proizvodnim programom tako odlično poskrbijo za širinski ter dolžinski razrez desk, prav tako tudi za dolžinsko spajanje lesa, širinsko lepljenje lesa, skobljanje, profiliranje končnega produkta, izdelavo oken iz lesa, masivnega pohištva ter podobno.

V njihovi ponudbi so prav tako na voljo še drugi različni specifično usmerjeni stroji, ki so namenjeni za obdelovanje lesa. V programu površinske obdelave lahko izbirate med kontaktnimi brusilkami, stroji za ščetkanje ter strukturiranje, stroji za poliranje laka. Njihova ponudba je dopolnjena s še nekaterimi pomožnimi stroji. To so na primer roboti, vakuumska dvigala, skenerji. Tudi slednji so izjemno pomembni za nemoteno delo v večjih pa tudi v nekoliko manjših obratih.

Obdelovalno orodje je pika na i

Strokovnjaki iz podjetja Intercet stavijo na najboljše rezultate. Da bi jih lahko dosegli, morate poleg njihovih strojev uporabiti še pomembna obdelovalna orodja. Zaposlena ekipa strokovnjakov prisega na originalno orodje znamke za stroje Weinig. V svoji ponudbi vam omogočajo rezervne dele za prav vse stroje iz njihove ponudbe. Ne nazadnje vam zaposlena ekipa v podjetju na vašo željo poskrbi tudi za avtomatizacijo celotne linije ali pa za projektiranja kompletne rešitve. Svetujejo vam pri izzivih, s katerimi se vsakodnevno srečujete v svojem obratovanju.

About the author

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja