Vsestransko uporabne gumirane podlage

Fitnes je morda del vašega vsakdana ali pa se s katero od vadb ukvarjate vsaj trikrat do štirikrat na mesec. Dobro se namreč zavedate, kaj to pomeni za vaše zdravje in tudi za počutje na sploh. Vadite lahko doma ali pa v fitnesu, ki se nahaja v neposredni okolici vašega doma. V obeh primerih pa seveda za vadbo potrebujete nekatere obvezne naprave in pripomočke, ne nazadnje tudi primerna oblačila ter obutev. Nikakor ne smemo pozabiti omeniti še posebnih podlog, ki vas pri vadbi redno spremljajo. Gumirane podlage so izjemno dobrodošle oziroma kar nujni spremljevalec vaših telesnih dejavnosti.

Fitnes gumirane podlage ter športni podi najrazličnejših velikosti oziroma dimenzij so požarno varni in izdelani iz zdravju prijazne reciklirane gume. Na trgu lahko izbirate med različnimi debelinami tovrstnih podlag, na primer podlago debeline 5, 7, 12 … do 50 milimetrov. Kakovostno izbrane gumirane podlage so za vzdrževanje in čiščenje povsem preproste. Med seboj pa se razlikujejo tudi po oblikah zaključkov. Na voljo so vam v obliki puzzlov ali pa ravnih robov.

Debelina gumirane podlage je odvisna od vrste vadbe

Gumirane podlage so torej lahko različno velike in debele. 5 do 9-milimetrske podlage iz gume so dobrodošle predvsem za cardio naprave, spinning kolesa, fizioterapije, jogo, skupinske vadbe. Za trening z utežmi, dostavna vozila, delavnice ter podobno so zlasti odlična izbira podlage z debelino med 10 in 14 milimetri. 15 do 50-milimetrske gume pa so dobra izbira za olimpijske dvige, treninge z bumper utežmi ter podobno.

Lastnosti vrhunske gumirane podlage za fitnes

Vrhunske gumirane podlage so narejene popolnoma nevtralno, iz materialov, ki so za človeka povsem neškodljivi. Odlikuje jih kakovostna mehka ter elastična guma z visokim koeficientom trenja ter protidrsnosti.

Vrhunska podlaga iz gume maksimalno oblaži ter amortizira udarce v primeru padca uteži. Preprečuje odbijanje uteži od podlage ter zmanjšuje možnost poškodb. Ima velik faktor toplotne izolacije ter ponuja vrhunsko zaščito poda. Odlikuje jo protipožarna, antibakterijska in antistatična lastnost. Ne odbija svetlobe ter je izjemno dobro odporna. Se ne guba in ne viha. Je kompaktna in maksimalno robustna. Ni občutljiva na vlago ter vodo in je odlično izolirana pred zvočnimi udarci. Najenostavneje jo lahko očistite s pomočjo sesalca ali pa jo obrišete z vlažno krpo.

Nakup gumirane podlage za fitnes

Ker so gumirane podlage izjemno vsestranske, se boste slej ko prej morda tudi sami odločili za nakup tovrstnega izdelka. Primerne so za fitnes centre, dvorane, telovadnice, ne nazadnje tudi za domače sobe. Na trgu so vam na voljo v številnih dimenzijah. Naročite si jo lahko tudi po svoji posebni meri.

Odlična izbira gumiranih podlag vam je na voljo tudi na spletu. Na njem vam številni ponudniki ponujajo odlično razmerje med kakovostjo in ceno takšnih izdelkov. Obenem lahko na istem mestu izbirate še med drugimi fitnes pripomočki oziroma napravami. Ponudnik vam pri izbiri ustreznega produkta lahko pomaga kar na daljavo. Pokličite ga po telefonu ali pa mu napišite mail. Najpomembneje je, da si zagotovite izdelek, ki vam bo odlično koristil dlje časa. Tudi zato se boste lahko med vadbo veliko bolje počutili.

About the author

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja