Električni konvektor izjemno koristen in učinkovit za ogrevanje

Električno ogrevanje je pomembna vrsta ogrevanja, ki v vaše bivalne in tudi druge prostore prinaša številne prednosti. Ponuja vam številne možnosti, med katerimi je tudi električni konvektor.

V nadaljevanju vam bomo zaupali, katera tipa električnih talnih konvektorjev sta najpopularnejša na trgu in vam ju tudi na kratko opisali. Na koncu pa vas bomo povabili na najboljše mesto nakupa, ki vam ne ponuja samo vrhunske tovrstne in podobne naprave, temveč tudi ugodne cene.

Naprava, ki najučinkoviteje deluje v kombinaciji s TČ

Električni konvektor je naprava, ki vam omogoča hlajenje in tudi segrevanje različnih prostorov. Najbolje deluje v kombinaciji s toplotno črpalko. Uporabniki so s tovrstno napravo zelo zadovoljni, zelo pogosto pa jo uporabljajo tudi v svojih poslovnih prostorih. Služi kot vir ogrevanja in hlajenja. Zlasti priljubljen je v prehodnih obdobjih. Več o tej napravi si lahko preberete na povezavi.

ogrevanje hiše z radiatorjem

Podrobneje vam predstavljamo talni in ventilatorski električni konvektor.

Talni konvektor na elektriko je naprava, ki jo vgradimo v tla. Je ena od najučinkovitejših rešitev zlasti za prostore, ki imajo večje steklene površine. Pogosto pa se uporablja tudi v primerih, ko na primer za radiatorje ni dovolj prostora. Talne konvektorje na elektriko najpogosteje srečujemo v zimskih vrtovih, galerijah, avtosalonih, trgovskih in drugih poslovnih prostorih.

Ventilatorski električni konvektorji

Gre za vrsto izjemno učinkovitih naprav, s katerimi v poletnem času hladimo prostore, v zimskem pa jih ogrevamo. Ponašajo se z dodatnimi funkcijami. To so prezračevanje, sušenje in filtriranje zraka.

Ventilatorski električni konvektor deluje na principu prisilnega kroženja, in sicer skozi prenosnik toplote s pomočjo ventilatorja; od tod tudi njihovo ime.

S termostati za regulacijo pretoka vode in tudi drugimi sobnimi termostati za regulacijo hitrosti delovanja naprave v prostoru lahko nastavljate najprimernejšo temperaturo.

Tovrstne naprave obeh tipov si lahko ogledate in naročite ter kupite tudi v spletni trgovini priznanega podjetja, ki vam na svojih spletnih prodajnih policah ponuja še druge izjemno kakovostne izdelke vrhunskih proizvajalcev.

About the author

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja